Ons Profiel

 

Hulp aan Poolse mensen in Nederland

Wij zijn Poolse mensen die in Nederland woonachtig zijn van dienst met betrekking tot verschillende dagelijkse zaken en regelingen. Daarbij kunt u denken aan het aanvragen van een sofie of BSN nummer, het openenen van een bankrekening, het zoeken naar een geschikte woonruimte, juridisch advies, het regelen van een verhuizing, het aanvragen van een uitkering, maar ook het doorverwijzen naar werkgevers of Nederlandse taalcursussen in de door hun gewenste regio. Als het ware helpt Bureau Polonia Poolse mensen in Nederland met al hun vragen en regelingen van A tot Z, en dat vanuit ons kantoor of zelfs op locatie.

 

Uitzendbureaus en Bedrijven met Poolse werknemers

In verband met al deze regelingen voor Poolse mensen biedt Bureau Polonia tevens een uitkomst aan Uitzendbureaus en Bedrijven die Poolse mensen in dienst hebben. Daarbij kunt u denken aan vertolkingen, vertalingen, het inwerken op een nieuwe werkplek, een stukje inburgering maar ook het aanbrengen van Pools personeel.

 

Intermediair Polen - Nederland

Burea Polonia is intermediair voor de Nederlandstalige klant voor de Poolse markt en vice versa. Wij bieden een uitkomst aan Nederlandstalige bedrijven en particulieren met betrekking tot al hun activiteiten in Polen. Wij brengen u in contact met de juiste partijen en zorgen er met ons team voor dat al u activiteiten op Poolse bodem goed geregeld worden.

 

AFB02