introductie

Terwijl velen geen baan kunnen vinden hebben we in bepaalde sectoren te maken met een groot personeelstekort. Bedrijven kunnen niet aan opgeleid personeel komen. Hieronder een aanhaling uit de NRC om maar een voorbeeld te noemen;

 

16 okt 2013 - NRC
Personeelstekort verwacht in bouwsector; Ondanks de aanhoudende malaise in de bouw, verwacht de sector volgend jaar problemen te krijgen bij het vinden van geschikt probleem. - Het beeld per sector varieert wel. Zo is er dit jaar een groot tekort aan geschikt personeel voor in de ICT: 44 procent van de HR-managers heeft moeite met het invullen van vacatures, en voor volgend jaar ligt op 48 procent. Ook bij Advies en Onderzoek zijn er moeilijkheden om personeel te vinden: 38 procent van de HR-managers heeft nu problemen, al vermindert dat naar 36 procent voor volgend jaar. (Einde aanhaling)

 

Bureau Polonia werft voor Nederlandse bedrijven geschikt personeel in Polen. In Polen is veel goed opgeleid personeel en zijn deze bereid om de Nederlandse taal te leren. Afhankelijk van de sector en wensen kunnen wij op korte termijn personeel vinden en uitzenden.

 

Bent u op zoek naar geschikt personeel voor uw onderneming? Klik hier.