introductie

Wat veel mensen niet weten is dat je in Polen uitstekend op vakantie kunt gaan. Het is een prachtig land met verschillende soorten landschappen waaronder gebieden met zee, meren, bergen, heuvels en bossen. U kunt er o.a. skiën, wandelen, fietsen, aan het strand liggen, varen, uitgaan en nog veel meer.

Polen is relatief dicht bij en goed met de auto te bereiken. De afstand tussen Polen en Nederland is ongeveer 600 kilometer. De wegen, het klimaat, de hotels, campings en het eten zijn uitstekend, het is er veilig, de prijzen zijn gunstig en bovendien houden ze van Nederland. Dit alles maakt Polen tot een uitstekend vakantieland voor Nederlanders.

Echter blijkt dat Nederlanders niet goed weten waar ze in Polen moeten wezen. Bureau Polonia heeft als doel gesteld om daar iets aan te veranderen en met goede informatie Polen in Nederland op de kaart te zetten als vakantieland. Daarnaast doorbreken wij voor u de Poolse taalbarrière en helpen wij ook met het boeken van uw accommodatie zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is. Kortom biedt Bureau Polonia alle nodige informatie en diensten voor een zorgeloze vakantie in Polen.

 

  zee-strand-polen-categorie-icon   bergen-vakantie-polen-categorie-icon   meren-vakantie-polen-categorie-icon  
 
Zee en strand
 
Bergen
  Meren en bossen
 
             

 

 
 
Meer weten?
Neem voor meer informatie contact met ons op, dan krijgt u direct de antwoorden op uw vragen.